SC Salco Serv SA - Societate de salubritate

CONTACT:


Adresă: Str. Negoiu, 147, Fagaras, Brasov, 505200, Făgăraș
Telefon: 0268 213 255
PROGRAM DE LUCRU:

Incasari:
Luni până joi, între orele 7.30-18.00
Vineri de la ora 7.30 la ora 17.00

DESCRIERE

ANUNȚ privind selecția membrilor în Consiliul de Administrație al SALCO SERV S.A. (5 poziții) conform OUG 109/2011 cu modificările și completările ulterioare
     Societatea noastra a fost infiintata in anul 2002 in urma reorganizarii pe cale administrativa a fostei RASC Fagaras  in baza Hotararilor Consiliului Local Fagaras nr 14, 96, 121 / 2002. Societatea are ca obiect principal de activitate cod caen 3811 – Colectarea deseurilor nepericuloase. Isi desfasoara activitatea in Municipiul Fagaras, si in comuna Harseni. Din anul 2011 societatea a preluat si activitatea de maturat stradal si dezapezire din Municipiul Fagaras.

     Societatea are sediul social in municipiul Fagaras, str Negoiu, nr 147 si functioneaza ca societate pe actiuni, in baza legii 31/1990 a societatilor comerciale cu modificarile si completarile ulterioare. Societatea are capital integral de stat, actionar unic fiind Municipiul Fagaras, care exercita prin intermediul Consiliului Local atributiile Adunarii generale a Actionarilor . Conducerea societatii este asigurata de Consiliul de Administratie numit pe un mandat de 4 ani si alcatuit din 5 membrii. Conducerea executiva este exercitata prin directorul economic, seful serviciului Resurse Umane si sefii biroului tehnic si al biroului aprovizionare.

Conducerea executiva :

- Director general Dragos Ioan BARSA
- Director operational jr. Mara HORDEAN
- Director economic ec. Eugenia CIORDAS
- Responsabil relatii publice : Patric HORDEAN

     Societatea are un capital de 140.884 lei, impartit in 56354 actiuni nominative, cu valoare de 2.5 lei / actiune.

     Societatea are implementat un sistem integrat de management al calitatii si al mediului SR EN ISO 9001 SI SR EN ISO 14001, certificat de catre Rina Simtex , Membru al Federatiei CISQ. In anul 2011 s-a realizat si certificarea pe domeniul nou de activitate – cod caen 8129 – Alte servicii de curatenie.

     Societatea detine licenta de operator de salubritate clasa a treia, eliberata de catre A.N.R.S.C. Bucuresti si autorizatie de mediu pentru activitatea de baza nr 19/16.01.2012, valabila 10 ani.

     Inca de la infiintare societatea a trecut la modernizarea si schimbarea infrastructurii aferente serviciului de salubrizare si astfel, in prezent societatea dispune de un parc auto de 4 autocompactoare  pentru ridicarea europubelelor si eurocontainerelor, 3 autocontainere pentru ridicarea containerelor de 4 mc, 3 tractoare cu remorci basculante, 2 autospeciale cu lama, 1 sararita, 2 lame tractate pentru tractor,1 autospeciala pentru maturat si stropit strazi, 1 multicar multifunctional (dezapezit, combatere polei, maturat si stropit parcari si trotuare.), 1 masina de maturat alei si trotuare (pe gaz).

     Incepand cu anul 2007 societatea noastra a inceput colectarea selectiva a deseurilor, printr-un program pilot pe doua strazi ale Municipiului Fagaras ( Trandafirilor si D-na Stanca), fiind oferiti in regim de comodat recipienti pentru colectarea selective a PET – urilor. Din 2008 s-a continuat colectarea selectiva prin puncte de colectare in diverse zone ale orasului, care deservesc populatia din cartierele de blocuri pentru deseuri de hartie si PET. Colectarea selectiva a fost  extinsa in urma semnarii in anul 2010 a unui protocol tripartit incheiat intre ECOROM Ambalaje, Salco Serv Sa si Primaria Municipiului Fagaras.

     Mai mult, in ceea ce priveste colectarea selectiva, societatea a venit in sprijinul institutiilor publice din subordinea Consiliul Local Fagaras ( Primarie, Piata Agroalimentara, Casa de Cultura, licee, gradinite, scoli) punand la dispozitia acestora tot in regim de comodat si recipientii necesari pentru implementarea prevederilor legii 132/2010 privind colectarea selectiva  a deseurilor in institutiile publice.

     Incepand cu luna iunie 2011 societatea noastra a preluat si activitatea de maturat stradal si de dezapezire de la Primaria Municipiului Fagaras, prin concesionarea acestor activitati. Odata cu preluarea noilor activitati societatea si-a concetrat eforturile pentru modernizarea infrastructurii necesare unei bune desfasurari la standarde moderne a noii activitati.